Mimořádná opatření související s koronavirovou infekcí – doplnění informací z 10. 3. a 18. 3. 2020 (v češtině a v ČZJ)

Text v ČZJ

Vážení kolegové,

všem Vám děkuji za aktivní a empatický přístup k řešení aktuální mimořádné situace.

Níže je uveden výčet skutečností navazujících na informace o realizaci výuky v ÚJKN v době koronavirové infekce zveřejněné na webu ÚJKN 10. 3. a 18. 3. 2020.

  1. V tomto semestru v předmětech Český znakový jazyk 2 – ACN100112, Český znakový jazyk 4 – ACN100148, Český znakový jazyk 6 – ACN100150 a Český znakový jazyk – lektorská cvičení IV – ACN510018 rušíme povinnost „účast na akcích kulturní a jazykové minority Neslyšících (např. v klubu Neslyšících, na plese Neslyšících; ne tlumočené divadelní představení) + potvrzení o návštěvě (potvrzené organizátorem) a videozpráva o návštěvě v ČZJ (odevzdat nejpozději tři dny před písemným zápočtovým testem)“.
  2. Rušíme plánovanou červencovou mezinárodní letní školu znakových jazyků (další postup je v jednání s polskými kolegy).
  3. Do konce semestru rušíme všechny „akce, hosty, exkurze apod.“
  4. Dosud jsou konzultace realizovány převážně formou e-mailů. Pokud to technické okolnosti dovolí, většina vyučujících je po domluvě připravena konzultovat i „naživo“ on-line.

Pokud máte nějaké dotazy, nejistoty, nejasnosti, připomínky apod., zeptejte se nás co nejdříve. Jsme rádi za jakoukoli zpětnou vazbu.

Mockrát děkuji a přeji všem hodně sil

Andrea Hudáková

Úvod > Nástěnka > Mimořádná opatření související s koronavirovou infekcí – doplnění informací z 10. 3. a 18. 3. 2020 (v češtině a v ČZJ)