Zahájení akademického roku na ÚJKN + rozdělení studentů 1. ročníků Bc. studia oboru Čeština v komunikaci neslyšících do skupin v předmětu Český znakový jazyk I

Vážení kolegové,

chtěli bychom Vás pozvat na zahájení akademického roku 2019/2020 na ÚJKN a rozdělení studentů 1. ročníku Bc. studia oboru Čeština v komunikaci neslyšících do skupin v rámci předmětu Český znakový jazyk I.

Zahájení se uskuteční v úterý 1. října v čase od 9.10 do 10.40 v místnosti 423 na hlavní budově Filozofické fakulty UK (nám, Jana Palacha 2, Praha 1).

Program

  • 9.10–9.25 – Rozdělení studentů 1. ročníku Bc. studia do skupin A a B na český znakový jazyk. Účast nutná pouze pro studenty 1. ročníků Bc. studia, kteří mají ve studijním informačním systému zapsaný předmět Český znakový jazyk I. Výuka ÚJKN v této době nebude probíhat.
  • 9.30–10.40 – Informace o Ústavu jazyků a komunikace neslyšících + informace o studiu na FF. Představení ÚJKN v novém akademickém roce. Otázky spojené se studiem oboru Čeština v komunikaci neslyšících a s činností ÚJKN. Některé informace se budou překrývat s těmi, které budou prezentovány na akci Souznak 23. září 2019 v Mělníku. Nicméně zejména na začátku setkání budou řečeny informace jiné a nové. Účast je dobrovolná. Všichni jsou vítáni. Výuka ÚJKN v této době nebude probíhat.

Tlumočení český jazyk/český znakový jazyk a přepis jsou zajištěny.

Úvod > Nástěnka > Zahájení akademického roku na ÚJKN + rozdělení studentů 1. ročníků Bc. studia oboru Čeština v komunikaci neslyšících do skupin v předmětu Český znakový jazyk I