Rozvrh výuky na zimní semestr 2020/2021

Vážení studenti,

včera se nám podařilo doladit poslední detaily rozvhu výuky na nadcházející zimní semestr. Konkrétně se jedná o výuku studijních programů Jazyky a komunikace neslyšících a Čeština v komunikaci neslyšících, Základy českého znakového jazyka I, II a III a angličtiny pro neslyšící a nedoslýchavé studenty napříč UK.

Na webu ÚJKN by vše mělo být v pořádku (https://ujkn.ff.cuni.cz/cs/studium/rozvrh/, https://ujkn.ff.cuni.cz/cs/studium/bakalarske-studium/studijni-plany/ a https://ujkn.ff.cuni.cz/cs/studium/navazujici-magisterske-studium/studijni-plany/).

Stejně tak by vše mělo být v pořádku v SIS (https://www.ff.cuni.cz/studium/studijni-informacni-system-sis/). V tuto chvíli ale zatím nevíme, jak bude výuka vypadat. Proto se v nejbližších dnech mohou v SIS měnit informace o způsobu výuky a o způsobu úspěšného zakončení jednotlivých předmětů.

Sledujte prosím univerzitní web (www.cuni.cz), fakultní web (https://koronavirus.ff.cuni.cz/) a ústavní web a facebook.

Kdybyste cokoli potřebovali, napište prosím dr. Hudákové (andrea.hudakova@ff.cuni.cz) nebo přímo konkrétním vyučujícím (pokud byste potřebovali něco přímo k jednotlivým předmětům).

Těšíme se na Vás

Vaši (interní i externí) vyučující ÚJKN

Úvod > Nástěnka > Rozvrh výuky na zimní semestr 2020/2021